Családi autó Németországból
2,5 Millió Ft állami támogatással

Cégünk kizárólag európai márkakereskedések kínálatából válogatva, jelentős árkedvezménnyel, a teljes ügyintézést vállalva hoz be fiatal autókat ügyfelei részére. Ismerje meg Ön is szolgáltatásunkat, mondja el igényeit, mi pedig megtaláljuk Önnek álmai autóját!

Kik vagyunk mi?

Cégünk immár 19 éve foglalkozik prémium autók németországi importjával. Ezidő alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk és kiismertük a megbízható kereskedéseket. Folyamatunk teljesen transzparens, mindig pontos tájékoztatást adunk a rendelés státuszáról és az átadás várható időpontjáról.

Az MKB Euroleasing szerződött üzleti partenerei vagyunk

Hogy mit jelent ez a gyakorlatban?

Azt jelenti, hogy zártvégű pénzügyi lízing finanszírozás esetén nálunk is igénybevehetők az MKB Euroleasing és a Nagycsaládosok Országos Szövetsége által kínált kedvezményes lízing konstrukciók.

És ami még jobb:

Nálunk helyben intézheti el a lízing finanszírozáshoz szükséges adminisztrációt, tehát nem kell külön a bankba járkálni, minden terhet leveszünk az Ön válláról.

Az állam Nagycsaládosok Autóvásárlásának Támogatása elnevezésű programja felpörgette a haza autópiacot. A legtöbben csak hivatalos márkakereskedésekben keresnek új autót, ezzel azonban több gond is van:

Drága

Hivatalos márkakereskedéstől vásárolni még az állami támogatás ellenére is meglehetősen költséges

Hosszú a várakozási idő

A megnövekedett igények miatt a várakozási idő akár több hónap is lehet.

Szerencsére van alternatíva!

A vásárolni kívánt járművel szemben az a követelmény, hogy 1 évnél fiatalabb legyen, illetve a vásárlás előtt legfeljebb 2000 kilométert futott.

A német piacon rengeteg olyan gépkocsi található, mely az említett feltételeket teljesíti, tehát kijelenthetjük, hogy a nagycsaládosok számára is elérhető az import, mint egy anyagi és várakozási időben is kedvezőbb opció.

Miért érdemes minket választani?
Cégünk a teljes ügyintézést vállalva hoz be autókat, melyekre igényelhető a nagycsaládos autókedvezmény.

Jelentős árkedvezmény

Teljes ügyintézés átvállalása

Átlagosan 1 hónapnál rövidebb várakozási idő

Zártvégű pénzügyi lízing finanszírozás lehetősége

kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén és segítünk megtalálni álmai autóját!

berta.marta@premiumautok.hu

+36 30 530 8084

Mennyivel olcsóbban vásárolhat tőlünk autót?

A példa kedvéért kerestünk egy 7 üléses Ford S-Max típusú autót a német kereskedésekben (nem volt nehéz dolgunk, mert kint óriási a kínálat). Majd ennek az autónak a specifikációit beütöttük a hivatalos Ford kereskedés konfigurátorába, amivel az alábbi eredményt kaptuk:

A Mi árunk: 10 890 000 Ft (ez az ár már tartalmaz minden költséget)

Ford kereskedés ára: 12 360 000 Ft + üzembehelyezési illetékek

Hogyan működünk?

Kapcsolatfelvétel

Ha felveszi velünk a kapcsolatot, kollégáink igyekeznek majd megismerni az Ön pontos igényeit, vagyis az autó típusától elkezdve a külső-belső színén keresztül a választható extrákig mindent.

Autóvadászat

Ezután elindul az autóvadászat, és mindent megteszünk, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb járművet.

Ajánlat küldése

Ha ez elkészült, Ön kap egy személyre szóló ajánlatot, mely tartalmazza az Ön igényeinek legmegfelelőbb autókat.

Ellenőrzés

Jó alaposan leellenőrizzük a jármű előéletét. Ami jelen esetben nem túl nagy feladat, mivel zömében új autókról beszélünk. 

Szerződés és előleg

Ha mindent rendben találunk, akkor elkészítjük a szerződést, majd az előleg befizetése után elindítjuk az autó hazahozatalát.

Hazahozatal és átvétel

A járműveket minden esetben egy tréleren hozzuk haza, egy olyan csapat segítségével, akikkel már több, mint 10 éve dolgozunk együtt. Ha beérkezett a tréler, az autó egyből a vizsgaállomásra kerül, majd onnan a garázsunkba, innen történik majd az átadás, a vételár maradékának kifizetése után.

Természetesen Önnek már csak a támogatással csökkentett értéket kell kifizetnie. Az egész folyamat teljesen transzparens, bármikor készséggel állunk rendelkezésre és beszámolunk a megrendelés státuszáról, hogy hol jár az autó, mikor vizsgázik és mikor vehető át.

Mi az igénylés menete?

A támogatás igénylése – a megfelelő személyautó kiválasztását követően – a Magyar Államkincstár (MÁK) ügyfélszolgálatainál vagy a kormányablakoknál benyújtott kérelemmel történik. A jogosultsági feltételek fennállása esetén a MÁK kiállítja a támogatást megállapító határozatot. Ezt követően legfeljebb 6 hónapon belül lehet az adásvételi szerződést megkötni, majd bemutatni a MÁK-nak, amely ezt követően közvetlenül a kereskedő bankszámlájára folyósítja a támogatás összegét, az igénylő nagycsaládosoknak így csak a fennmaradó összeget kell megfizetniük.

kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén és segítünk megtalálni álmai autóját!

berta.marta@premiumautok.hu

+36 30 530 8084