Így működünk

Tekintse meg a gépjárművek kiválasztásának és behozatalának lépéseit

Ajánlatkérés

Engedje szabadon fantáziáját és részletekbe menően írja le nekünk, hogy milyen autót szeretne. Szolgáltatásunk lényege, hogy nem kell kompromisszumot kötnie akkor sem, ha használt autót vásárol; cégünk segít Önnek hozzájutni ahhoz a járműhöz, amit megálmodott. Rendkívül kiterjedt beszállítói hálózatunknak köszönhetően rövid időn belül megtaláljuk az Ön elképzelésének megfelelő járművet, amelyet Ön Magyarországon, forgalomba helyezve, garanciával, teljes körű ügyintézéssel és mégis az új autó áránál lényegesen kedvezőbben vehet át. Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat vagy hívja fel szakértőnket a + 36 20 530 80 84-es telefonszámon és mondja el miben lehetünk segítségére!

Telefonos egyeztetés

A telefonos egyeztetés során kollégánk minden olyan kérdést feltesz Önnek, amely releváns lehet a keresett jármű kiválasztásához. Bátorítjuk arra, hogy minél részletesebben írja le a megálmodott autó paramétereit, hogy a leginkább testhezállót találhassuk meg Önnek. Amennyiben az egyeztetést szívesebben bonyolítaná személyesen, kérjen kollégánktól egy időpontot, hogy késlekedés nélkül fogadhassuk 1041 Budapest, Venetiáner utca 17. szám alatt található irodánkban.

Autóvadászat

Az ajánlatkérés pontosítása után kollégáink akcióba lépnek és felveszik a kapcsolatot beszállítói hálózatunkkal, hogy megkeressék az Ön autóját. A készletek ellenőrzése után kiválasztjuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő gépjárművet/gépjárműveket.

Ajánlatok érkezése

Az esetek nagy részében az ajánlatkérés pontosítása után 48 órával meg is érkeznek Önhöz cégünk személyre szabott ajánlatai a keresett gépjárművekről. Az ajánlatokat e-mailben küldjük az Ön által megadott e-mail címre.

Autó kiválasztása

Az ajánlatunk beérkezése után nincs más dolga, mint kiválasztani az Önhöz leginkább közelálló gépjárművet. Amennyiben döntését már meghozta nem érdemes sokáig várnia, mert a nyugat-európai autópiac rendkívül gyors és könnyen előfordulhat, hogy lassú reakció esetén a kiválasztott gépjármű eladásra kerül. Cégünk kizárólag a foglaló beérkezése után tudja biztosítani az adott gépjármű megtartását.

Autó hátterének ellenőrzése

Miután Ön kiválasztotta a megvásárolni kívánt járművet cégünk részletesen leellenőrzi azt. Az alvázszám alapján leellenőrizzük a jármű felszereltségét; ellenőrizzük a sérülésmentességét, a szervizinformációkat, a szervízkönyv meglétét és a gyári garancia érvényességét.

Szerződés és előleg

A kiválasztott gépjármű ellenőrzésével párhuzamosan elküldjük Önnek előszerződésünket és egy díjbekérőt az előleg megfizetéséhez. Az előleg minden esetben a gépjármű teljes vételárának 15%-a, amelyet utalással szükséges megfizetnie cégünk bankszámlájára.

Behozatal

Az előleg beérkezésekor automatikusan elindítjuk a jármű Magyarországra szállításának szervezését. A jármű utaztatását tapasztalt logisztikai partnerünk végzi, aki több száz gépjármű szállításában volt már segítségünkre.

Személyes megtekintés

A jármű Magyarországra érkezésekor értesítjük Önt és lehetőséget biztosítunk arra, hogy személyesen is megtekintse a járművet cégünk Budapesten található telephelyén. Miután meggyőződött arról, hogy a jármú mindenben megfelel a szerződésben foglaltaknak adás-vételi szerződés köttetik és aktuálissá válik a jármű fennmaradó vételárának megfizetése.

Forgalomba helyezés és átadás

Az adás-vételi szerződés megkötése után cégünk azonnal elindítja a jármű magyarországi forgalomba helyezését. Cégünk teljes körű ügyintézést nyújt a forgalombahelyezést illetően, így Önnek nincs más dolga, mint megvárni, amíg kollégáink elintézik az adminisztrációt és felhívják Önt az átadás időpontjával. Autóját prémium szolgáltatásunknak megfelelően adjuk át Önnek.

Autó hátterének ellenőrzése

Miután Ön kiválasztotta a megvásárolni kívánt járművet cégünk részletesen leellenőrzi azt. Az alvázszám alapján leellenőrizzük a jármű felszereltségét; ellenőrizzük a sérülésmentességét, a szervizinformációkat, a szervízkönyv meglétét és a gyári garancia érvényességét.

kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi email címen, vagy kérjen egyedi ajánlatot!

berta.marta@premiumautok.hu

+36 20 530 8084